afscheid uitvaartspreker ritueelbegeleider funerair spreker woorddienstbegeleider ceremonieel spreker Marion Fonteyn

OVER MIJ

Geboren in 1967 en opgegroeid in Weert. Communicatie loopt als een rode draad door mijn leven. Als jong meisje wilde ik journaliste worden. Spreken en schrijven vanuit de “gevoelslaag” en me vanuit hier verbinden met de ander is wie ik ben. Uiteindelijk ben ik bijna 25 jaar werkzaam geweest binnen een personeelsorganisatie. Communiceren én verbinden. Aandacht en passie voor wat mensen beweegt.

Inspiratie haal ik uit poëzie, muziek, de natuur en haar stilte. Ik ben geboeid door inspirerende denkers en mooie filosofieboeken. Mensen om me heen die mijn zienswijze en wereldbeeld verruimen.

MISSIE

Tot mijn wereld stilstaat…
Een doel dienen boven zichzelf – van échte waarde zijn voor mensen, zijn woorden die me blijven achtervolgen.

De Post-HBO opleiding Ritueelbegeleider bij afscheid, gevolgd bij Het Moment te Amersfoort, vormt het begin van het laten samenvloeien van mijn maatschappelijk en spiritueel doel.

VISIE

Er is een diep verlangen om vernieuwend te zijn. Bevlogen, verfrissend en met een lach en traan, gebruik ik eigentijdse zinnen, uitdrukkingen en beelden in mijn toespraken.
Zingeving en heling op een dieper niveau.
Het wezenlijke is voor onze ogen onzichtbaar.

Logo_MarionFonteyn

LOGO

Een logo heeft voor mij betekenis als het past bij wie ik ben en waar ik voor sta. De spiraalbeweging in mijn logo staat voor de energie en kracht die de natuur ons geeft in moeilijke fases van het leven.
We zien deze beweging overal in de natuur en zelfs in ons DNA. De beweging van het “proces van het leven”.  Het is de meest universele taal ter wereld, onuitgesproken taal. Samen lopen we een stukje van deze levenscyclus.