Daar sta ik dan…… Marion Fonteyn (what’s in a name, William Shakespeare wist het al met zijn diepzinnige toneelstuk Romeo en Julia……) te spreken voor bijna 1700 toehoorders….. eigenlijk had ik het nooit, maar dan ook nooit voor mogelijk gehouden om hier te mogen en te kunnen staan….
Ik neem jullie mee naar mijn jeugd, de verlegen en schuwe Marion… de Marion die toch vooral graag wilde ‘doen’ wat anderen van haar verwachten, pleasen is een mooi woord hiervoor. Eigenlijk gewoon een schreeuw om gezien en gehoord te worden denk ik zo… Anyway, ergens is mijn ‘zelfonderzoek’ begonnen. Het zoeken naar wie ben ik nou echt? Wat zijn míjn talenten en vaardigheden? Hierin meegenomen dat ik altijd verlangend naar mijn ‘vorige’ directeur kon kijken als hij ‘zijn groep van bijna 1000 personeelsleden’ toesprak….ik luisterde eigenlijk niet, het enige dat ik me kan herinneren is dat ik vol bewondering zei… “zo wil ik ook staan”….
Maar ja, het bleef jaren bij dit sluimerende verlangen…. tot ik die ene zin ergens las…”een verlangen kun je waarmaken…anders is het geen verlangen.” Dat diepe verlangen is eigenlijk een verborgen talent.… 


Daar is een nieuwe kern geboren, want ja er was geen verlangen om topsporter te worden…. dus “werk aan de winkel” …..
In de afgelopen 10 jaren hebben vele metgezellen – dierbare vrienden – mijn lieve kinderen, me ondersteund, begeleid, getransformeerd, liefdevol geluisterd naar al mijn angsten, kansen gegeven en stiekem ben ik veelvuldig geprikkeld…. nooit hebben ze me mijn droom afgenomen…. ook als ik het even (best vaak) niet meer zag zitten…..
Wat zijn ze ontzettend waardevol…. deze unieke bijzondere mensen die ik mijn soulmates mag noemen.
Dit zijn de enorme lichtpunten die ieder mens om zich heen heeft om zijn of haar dromen na te jagen….. ja, het is waar… If you can dream it, you can do it –  Bron: Walt Disney.

Ik wil iedereen ontzettend bedanken voor jullie onvoorwaardelijke, liefdevolle steun en het rotsvaste vertrouwen dat ik het zou kunnen….

WE DID IT…… en met WE is weer een nieuwe droom – verlangen bij me geboren….. spreken voor 3000 mensen en dan laat ik iedereen, al mijn aardse engelen naar voren komen…. Vol in het Licht, want dat hebben ze dik en dubbel verdiend!
Zonder jullie had ik het nooit gekund. 

De kleine en de grote Marion hebben elkaar nu stevig vast en maken voor jullie allemaal een hele, hele diepe buiging.
Tot in het grote theater…… dan maken we samen een heerlijke levensdans…
Ik wil graag met een quote afsluiten die dienend mag zijn om toch vooral je dromen na te jagen…. “wanneer je de angst loslaat, verschijnt de waarheid…helder en duidelijk”.

DREAM BIG